Om företaget

GRUNDAT 1992

Om KompetensInvest

KompetensInvest AB grundades 1992 av Ingegerd Femermo, Managementkonsult och Executive Coach.

 

Affärsidé: Att hjälpa företag och organisationer till ökad lönsamhet, produktivitet och framgång genom utveckling av ledarskap, medarbetarskap, samarbete och lärande arbetsmiljöer

 

Strategier för framgång: Att i samarbete med uppdragsgivaren, skräddarsy och genomföra kvalitativa och prisvärda program som möter verksamhetens behov av förändring och utveckling för att nå uppsatta mål. Arbetet utgår från ett systemiskt perspektiv på människor och organisationer i kombination med väl beprövade vetenskapliga teorier, lång erfarenhet och kontinuerlig vidareutveckling av metoder och arbetssätt.

 

 

Ingegerd Femermo - Grundare, Managementkonsult och Executive Coach

 

Socionom och beteendevetare med 30 års erfarenhet som konsult, utbildare, handledare och coach. Dessförinnan mångårig erfarenhet av arbete med chefsförsörjnings- och HR-frågor, ledarutveckling, konflikthantering mm.

 

Jag har vidareutbildats i USA av bl a PhD Peter Senge (ledarskap, förändringsprocesser, systemtänkande och lärande organisationer mm), PhD Will Schutz (FIRO-teorin och The Human Element-konceptet), Tim Gallway (Inner Game-filosofin och coaching), Robert Hargrove (Masterful Coaching/Executive Coaching).

 

KompetensInvest AB var en av grundarna av The Human Element Network of Sweden som i början av 90-talet etablerade ett samarbete med Will Schutz, översatte hans Human Element koncept och introducerade det på den svenska marknaden.

 

De internationella nätverken Society for Organizational Learning (SOL) och The Human Element Community har under åren varit värdefulla inspirationskällor för metodutveckling och samarbete med kollegor i större uppdrag.

 

Jag är medlem av International Coach Federation (ICF) sedan 2003 och certifierad på MCC-nivå (Master Certified Coach).

 

Jag är licensierad handledare för ett antal varumärken bl a Team Management Systems™, The Human Element™, Radical Collaboration™ och Coaching Clinic™ som består av utbildningsprogram och olika mätinstrument för bl a personlig utveckling, utveckling av ledarskap och medarbetarskap, teamutveckling, klimatanalyser och 360° feedback.

 

 

 

Mobil: +46(0)70-3346815 Email: ingegerd.femermo@kompetensinvest.se